Logo glorius

Waarom Glorius?

Herlinde:

Het varkensvlees die vanop de boerderij tot op jullie bord door mijn man Bart, ons team en mezelf met veel aandacht beheerd wordt, kortom; ‘van zaadje tot karbonaadje’.

Het GLORIUS varkensvlees wordt gesmaakt door iedereen die ‘smaak en herkomst’ belangrijk vindt. De smaak en malsheid komt door het typische ras dat we gekozen hebben in combinatie met een luxe voeder waaraan kruiden zijn toegevoegd. Héél gezond voor onze varkens maar ook voor jullie. Het GLORIUS varkensvlees dat wij aanbieden wordt gesmaakt door alle leeftijden. Aan de hand van dit receptenboekje helpen we jullie met gezonde,vernieuwende recepten en ideeën. Je kan onze catalogus zien als een verzamelboekje met hippe recepten.

Bart:

Het kweken van varkens met als doel de afnemers een mooi, smaakvol en
kwalitatief hoogstaand stukje vlees te bezorgen, geeft voor mezelf een enorme boost om er dagdagelijks voor te gaan en de klant constant te voorzien van lekker vlees.
Het regelmatig contact hebben met de klant zorgt er ook voor dat we heel nauw betrokken zijn met de wensen van de klant, op die manier is het ook mogelijk kort op de bal te spelen en zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van die klant.
Mijn opleiding ‘slager, spekslager’ en de dagdagelijkse opvolging van het kweekproces, laat ons toe om heel gericht bepaalde producten te ontwikkelen en dusdanig te voldoen aan de constante vernieuwing van ons assortiment.

Kruiden

Uniek in België

De Glorius-varkens krijgen kruiden in hun voeder waaronder tijm, rozemarijn, kurkuma …

Heel sterke natuurlijke antioxidanten. Dit is een luxe voeder vol lokale, hoogkwalitatieve grondstoffen met slechts één doelstelling: een heel gezond varken produceren. Gezonde voeding voor het dier resulteert in lekker en gezond vlees. Dat verschil zie je en proef je.
De kruiden zoals tijm, rozemarijn en kurkuma ondersteunen de gezonde luchtwegen, ontstekingsremmend, spijsvertering bevorderend, ondersteunen ook lever, gal en pancreas. Hierdoor worden de varkens stressbestendiger. Het vlees is zachter, smaakvoller en heeft gezonder vet met duurzame eiwitten.

MALSER VLEES


Door de kruiden bekomen we veel malser vlees waardoor we een vollere smaak krijgen. De functie van de kruiden dienen als natuurlijke antioxidanten en zorgt voor de lange houdbaarheid van ons vlees. Ideaal voor het maken van charcuterie waardoor kleurstoffen en bewaarmiddelen onnodig zijn. Terug de lekkere, pure en eerlijke smaak.

Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
Glorieus varkenslees
Glorieus varkenslees
press to zoom
1/1