Waarom Glorius?

Herlinde:

Het varkensvlees die vanop de boerderij tot op jullie bord door mijn man Bart,
 ons team en mezelf met veel aandacht
 beheerd wordt, kortom; ‘van zaadje tot 
karbonaadje’.


Het GLORIUS varkensvlees wordt
 gesmaakt door iedereen die ‘smaak en 
herkomst’ belangrijk vindt. De smaak 
en malsheid komt door het typische ras 
dat we gekozen hebben in combinatie 
met een luxe voeder waaraan kruiden 
zijn toegevoegd. Héél gezond voor onze 
varkens maar ook voor jullie.
 Het GLORIUS varkensvlees dat wij 
aanbieden wordt gesmaakt door alle 
leeftijden. Aan de hand van dit receptenboekje
 helpen we jullie met gezonde,
vernieuwende recepten en ideeën. Je
 kan onze catalogus zien als een verzamelboekje
 met hippe recepten.

Download de brochure

Bart:

Het kweken van varkens met als doel de afnemers een mooi, smaakvol en
kwalitatief hoogstaand stukje vlees te bezorgen, geeft voor mezelf een enorme boost om er dagdagelijks voor te gaan en de klant constant te voorzien van lekker vlees.
Het regelmatig contact hebben met de klant zorgt er ook voor dat we heel nauw betrokken zijn met de wensen van de klant, op die manier is het ook mogelijk kort op de bal te spelen en zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van die klant.
Mijn opleiding ‘slager, spekslager’ en de dagdagelijkse opvolging van het kweekproces, laat ons toe om heel gericht bepaalde producten te ontwikkelen en dusdanig te voldoen aan de constante vernieuwing van ons assortiment.

Kruiden

Uniek in België

De Glorius-varkens krijgen kruiden in hun voeder waaronder tijm, rozemarijn, kurkuma …

Heel sterke natuurlijke antioxidanten. Dit is een luxe voeder vol lokale, hoogkwalitatieve grondstoffen met slechts één doelstelling: een heel gezond varken produceren. Gezonde voeding voor het dier resulteert in lekker en gezond vlees. Dat verschil zie je en proef je.
De kruiden zoals tijm, rozemarijn en kurkuma ondersteunen de gezonde luchtwegen, ontstekingsremmend, spijsvertering bevorderend, ondersteunen ook lever, gal en pancreas. Hierdoor worden de varkens stressbestendiger. Het vlees is zachter, smaakvoller en heeft gezonder vet met duurzame eiwitten.


Meer informatie?

MALSER VLEES


Door de kruiden bekomen we veel malser vlees waardoor we een vollere smaak krijgen. De functie van de kruiden dienen als natuurlijke antioxidanten en zorgt voor de lange houdbaarheid van ons vlees. Ideaal voor het maken van charcuterie waardoor kleurstoffen en bewaarmiddelen onnodig zijn. Terug de lekkere, pure en eerlijke smaak.